Camera dubla

30 m2 | Terasa | Vedere gradina

Camerele noastre duble sau apartamente, dotate fiecare cu baie proprie, vă așteaptă cu drag să vă odihniți.
Capacitatea Pensiunii noastre este de 45 de locuri dar e bine să știți că putem adăuga paturi suplimentare în cameră, dacă este nevoie.
După un somn relaxant și odihnitor, puteți opta pentru un mic dejun tradițional bogat în varietate,un prânz ca la mama acasă sau o cină gustoasă.

de la
250 lei /noapte

Camere VIP

40 m2 | VIP

Vrei o noapte de neuitat? Ceva special, ceva romantic, relaxare si rasfat total? Alege o cazare cu jacuzzi in camera.
Variante sunt destule daca iti curge romantismul prin sange si planuiesti ceva deosebit pentru persoana iubita, de la trandafiri si lumanari aromatice pana la sampanie si ciocolata ne ocupam in cel mai mic detalii.
Nu-i asa ca suna bine?

de la
350 lei /zi

Restaurant

60 m2 interior - 180 locuri | 80 m2 exterior - 180 locuri

Restaurantul nostru are o capacitate de 180 locuri înauntru și 180 de locuri pe terasă și este locul perfect să îți începi ziua de relaxare. Tot aici, te așteptăm și la prânz sau cină, unde vei putea servi preparate tradiționale românești.
Evident, deserturile tradiționale precum clătitele sau papanașii sunt finalul unei zile perfecte, petrecută departe de agitația cotidiană.
Suntem locația ideală și pentru aniversări, petreceri, botezuri, logodne sau orice alt motiv să vă adunați și noi să vă facem ziua perfectă!

Zona SPA

650mp | 60 sezlonguri interior | 350 sezlonguri exterior

Fie că te cazezi la noi sau îți dorești să evadezi din iureșul orașului, SPA-ul nostru este soluția ideală pentru a-ți da un restart la trup și minte !
Piscinele noastre oferă modalitatea perfectă de relaxare, atât pe timp de vară cât și în zilele friguroase de iarnă. In exterior, cu 350 de șezlonguri, jacuzzi, piscine dulci, dintre care una pentru copilasi, respectiv piscina sarata, baldachine si poolbar, iar in interior, 60 de șezlonguri, piscinele cu apa dulce, respectiv apa sarata, jacuzzi, saune, minisalina si masaj este o modalitate perfectă de petrecere a unei zile de relaxare. Sunați acum pentru a face o rezervare - vă așteptăm!

de la
40 lei /zi