De ce "Salt Resort"?


Expresia "Salt Resort" se referă la zona bogată in apă sărată, este locul ideal de a avea parte atât de apă sărată pentru tratament cât și piscine ideale de distracție. Salt Resort era locul ideal pentru oricine care vina la relaxare SPA sau pentru a vizita zona.
Bucura-te de relaxare si rasfat la cel mai elegant SPA RESORT - Salt Resort Cojocna. Te asteptam alaturi de prietenii tai si familie sa petreci momente de destindere. O echipa intreaga iti sta la dispozitie. Un paradis pentru toata familia.
Am deschis Salt Resort Cojocna cu gândul la momentele frumoase petrecute impreuna cu cei apropiati. Vrem să fim pentru tine și cei dragi ție acel loc unde poți să te relaxezi, să te bucuri fără griji într-o atmosferă pe placul tău.
Te așteptăm în cadrul ideal pentru momentele tale de relaxare, cu piscine încălzite, jacuzzi, saună și masaj.

Un loc pentru tine si cei apropiati


Am gândit și creat Salt Resort cu scopul de fi locul ideal de a vă petrece zile de relaxare și sărbătoare impreuna cu cei apropiati. Camerele comfortabile, restaurantul, gazdele întotdeauna fericite să vă aibă ca și oaspeți, piscina, sauna, jacuzzi, camera salină și zona SPA - totul a fost gândit pentru răsfățul tău.
Pentru asta, vă așteptăm să ne treceți pragul oricând, cu orice prilej: fie el doar o poftă de o masă bogată în detoate, fie cu motiv de sărbătoare - o aniversare, un botez sau o nuntă, de ce nu, sau pur și simplu o evadare din agitația orașului și relaxare impreuna cu cei dragi.
Dacă v-am stârnit curiozitatea sau interesul, vă așteptăm!